- Categories
-
Buła i przyjaciele. Dupki, piętki i słodkie..
Reviews | |
Shipping within | Right away |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of | 46 opak |
The bar code | |
EAN | 9788380328778 |
Orders by phone: 501-031-535
Leave your phone |
Z tą książką pieczenie stanie się chlebem powszednim!
Czy wiesz, że można piec bez wyrabiania, bez specjalnego sprzętu oraz doświadczenia i w ten sposób wypełnić dom najpiękniejszym zapachem świata - zapachem świeżo upieczonego chleba?
Po prostu łączysz składniki, odstawiasz do wyrośnięcia, formujesz i hyc do pieca. I co najważniejsze - ta technika opracowana przez norweską gwiazdę kulinarną nadaje się do wszystkich rodzajów wypieków: od pulchnych bułeczek cynamonowych, po pizzę z chrupiącą skórką i wspaniały świeży chleb.
Znajdziesz tu ponad 100 sprawdzonych przepisów, na widok których dosłownie cieknie ślinka.
W tym patenty na drugie życie czerstwego pieczywa i kilka pomysłów na ulubione smarowidła do chleba. A wszystko przepełnione kwintesencją norweskości, czyli pomysłami, jak nie utrudniać sobie życia, aby było przyjemne i smaczne.
ie.
Wydawnictwo | Wielka Litera |
Autor | Ina Janine Johnsen, Marta Hopfer-Gilles |
Rok wydania | 2023 |
Oprawa | twarda |
Stron | 280 |