UWAGA NA BLACK WEEKS! Kod rabatowy "EDUKAMP" - obniży wartość koszyka o 5% Darmowa wysyłka od 99zł Naklejka z imieniem dziecka i prawo jazdy gratis
Brak towaru

Ergonomiczne warunki pracy. Kwalifikacja Z.13.2

Symbol: 9788302150128
Dostępność: 0 szt.
79.73
75.74 cena z kodem: EDUKAMP
szt.
Zamówienia telefoniczne: 501-031-535 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24-48 h od zakupu
Cena przesyłki:
8.49
  • Odbiór osobisty Kraków ul. Ofiar Dąbia 4 0
  • Odbiór osobisty Kraków ul. Ofiar Dąbia 4 0
  • Orlen paczka 8.49
  • Paczkomaty 24/7 9.99
  • Kurier DPD 12.9
  • Paczkomaty 24/7 (POBRANIE) 14.99
  • Kurier DPD (POBRANIE) 14.99
  • Kurier DHL 18
  • Kurier DHL (POBRANIE) 21
EAN:
9788302150128

Podręcznik do nauczania w zawodzie technik bezpieczeństwa i higieny pracy realizujący treści z zakresu drugiej części kwalifikacji Z.13 (Doskonalenie ergonomicznych warunków pracy).

W publikacji zawarto treści dotyczące skutków zdrowotnych ograniczonej aktywności fizycznej pracownika, roli narządów zmysłów w odbiorze informacji, relacji zachodzących w układzie człowiek - maszyna - środowisko, a także zasad, które obowiązują podczas doboru do pracy pracowników odpowiednich pod względem wydolności psychofizycznej.

Podręcznik prezentuje wiedzę i uczy umiejętności związanych z odróżnianiem działalności ergonomicznej koncepcyjnej od działalności ergonomicznej korekcyjnej, a także oceną obciążenia psychicznego pracownika oraz posługiwaniem się dokumentacją projektową i korygowaniem elementów stanowisk pracy. 

 .

Parametry:
Wydawnictwo:
WSiP
Autor:
Wanda Bukała
Rok wydania:
2015
Oprawa:
broszurowa
Stron:
231
Format:
17x24 cm

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Do użytku pod bezpośrednim nadzorem osoby dorosłej, Konieczność stosowania środków ochronnych. Nie używać w ruchu ulicznym, Nie nadaje się dla dzieci poniżej określonego wieku. Do używania pod nadzorem osoby dorosłej, Ta zabawka nie zapewnia ochrony, Zawiera zabawkę. Zalecany nadzór osoby dorosłej

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: