UWAGA NA BLACK WEEKS! Kod rabatowy "EDUKAMP" - obniży wartość koszyka o 5% Darmowa wysyłka od 99zł Naklejka z imieniem dziecka i prawo jazdy gratis

Italia na talerzu

Symbol: 9788324083497
Dostępność: 23 szt.
207.76
197.37 cena z kodem: EDUKAMP
szt.
Zamówienia telefoniczne: 501-031-535 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24-48 h od zakupu
Cena przesyłki:
0
  • Paczkomaty 24/7 (POBRANIE) 0
  • Kurier DPD (POBRANIE) 0
  • Kurier DHL (POBRANIE) 0
  • Odbiór osobisty Kraków ul. Ofiar Dąbia 4 0
  • Orlen paczka 0
  • Paczkomaty 24/7 0
  • Kurier DPD 0
  • Kurier DHL 0
  • Odbiór osobisty Kraków ul. Ofiar Dąbia 4 0
EAN:
9788324083497

JEDYNA książka o kuchni włoskiej, której potrzebujesz.

WSZYSTKO, co musisz wiedzieć o kulinarnej Italii.

Ta wielka księga, pełna zdjęć, pięknych ilustracji, map, przydatnych wykresów, porywających anegdot i portretów wybitnych postaci, to pierwsza taka encyklopedia kuchni włoskiej.

Jeśli chcesz gotować jak prawdziwy Włoch, nie potrzebujesz już niczego więcej.

Znajdziesz tu przepisy na dania, które trzeba znać. Zachwycą cię klasyczne i nowoczesne potrawy ze wszystkich regionów Italii. Poznasz najlepsze włoskie produkty: makarony, mięsa, sery, przyprawy, wina, piwa, likiery, kawy.

Czy Leonardo da Vinci był wegetarianinem?

Jaka jest różnica między cappuccino, macchiato i mocaccino?

Czy można zrobić tiramisu bez alkoholu?

Dlaczego śmietana dodana do carbonary to prawdziwe przestępstwo?

Czy gnocchi można jeść również na deser?

Przenieś się choć na chwilę na skąpane w słońcu, gwarne ulice Italii i odkryj niezwykłe gastronomiczne dziedzictwo Włochów.

KULINARNA UCZTA DLA WSZYSTKICH WIELBICIELI KUCHNI WŁOSKIEJ

5 kilogramów wiedzy o słonecznej Italii - na tę książkę przygotuj osobną półkę!

Parametry:
Wydawnictwo:
Znak
Autor:
Francois-Regis Gaudry, Aleksandra Weksej, Agniesz
Rok wydania:
2022
Oprawa:
twarda
Stron:
464
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: