• Categories
  • Kuchnia ajurwedyjska według czterech pór roku

The Symbol : 9788360170403
51.57
opak To the virus Vault
Reviews
Shipping within Right away
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 21 opak
EAN 9788360170403

Orders by phone: 501-031-535

Leave your phone
Gotujmy według ajurwedy i delektujmy się potrawami z krajowych warzyw, owoców i ziół. Spożywanie pokarmów dostosowanych do typu osobowości wprowadza człowieka w stan równowagi, zapewnia organizmowi dobrą przemianę materii i pomaga usunąć z niego substancje toksyczne. Kuchnia ajurwedyjska to nie tylko egzotyczna kuchnia indyjska. Również europejskie artykuły spożywcze, rosnące u nas zioła, warzywa i owoce, można przyrządzać zgodnie z zasadami ajurwedy. 90 przepisów wegetariańskich, zawartych w tej książce, jest tego dowodem. Potrawy odpowiadają porom roku, są proste w przygotowaniu, a mimo to wyrafinowane w smaku. Książka zawiera wprowadzenie do filozofii ajurwedyjskiej oraz zalecenia żywieniowe i wykaz artykułów spożywczych wskazanych dla różnych typów konstytucyjnych.
Wydawnictwo Purana
Autor praca zbiorowa
Rok wydania 2011
Oprawa twarda
Stron 144
Format 20x27,5 cm
There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question