- Categories
-
Kuchnia ajurwedyjska według czterech pór roku
The Symbol :
9788360170403
51.57
Reviews | |
Shipping within | Right away |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of | 21 opak |
The bar code | |
EAN | 9788360170403 |
Orders by phone: 501-031-535
Leave your phone |
Gotujmy według ajurwedy i delektujmy się potrawami z krajowych warzyw, owoców i ziół. Spożywanie pokarmów dostosowanych do typu osobowości wprowadza człowieka w stan równowagi, zapewnia organizmowi dobrą przemianę materii i pomaga usunąć z niego substancje toksyczne. Kuchnia ajurwedyjska to nie tylko egzotyczna kuchnia indyjska. Również europejskie artykuły spożywcze, rosnące u nas zioła, warzywa i owoce, można przyrządzać zgodnie z zasadami ajurwedy. 90 przepisów wegetariańskich, zawartych w tej książce, jest tego dowodem. Potrawy odpowiadają porom roku, są proste w przygotowaniu, a mimo to wyrafinowane w smaku. Książka zawiera wprowadzenie do filozofii ajurwedyjskiej oraz zalecenia żywieniowe i wykaz artykułów spożywczych wskazanych dla różnych typów konstytucyjnych.
Wydawnictwo | Purana |
Autor | praca zbiorowa |
Rok wydania | 2011 |
Oprawa | twarda |
Stron | 144 |
Format | 20x27,5 cm |
There is currently no comments or ratings for this product.