UWAGA NA BLACK WEEKS! Kod rabatowy "EDUKAMP" - obniży wartość koszyka o 5% Darmowa wysyłka od 99zł Naklejka z imieniem dziecka i prawo jazdy gratis

Nawóz Humus do Cytrusów 250ml Substral

Symbol: SUB HC0-25
Dostępność: 5 szt.
17.54
16.66 cena z kodem: EDUKAMP
Rodzaj nawozu:
Płynny
szt.
Zamówienia telefoniczne: 501-031-535 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24-48 h od zakupu
Cena przesyłki:
8.49
  • Odbiór osobisty Kraków ul. Ofiar Dąbia 4 0
  • Odbiór osobisty Kraków ul. Ofiar Dąbia 4 0
  • Orlen paczka 8.49
  • Poczta Polska 8.99
  • Paczkomaty 24/7 9.99
  • Kurier DPD 12.9
  • Paczkomaty 24/7 (POBRANIE) 14.99
  • Kurier DPD (POBRANIE) 14.99
  • Kurier DHL 18
  • Kurier DHL (POBRANIE) 21
  • WYSYŁKA MIĘDZYNARODOWA 59
EAN:
4062700072707

image

Nawóz Substral w płynie Cytrus 250ml

  • Specjalistyczny nawóz mineralny przeznaczony do cytrusów i roślin śródziemnomorskich.
  • Wzbogacony żelazem oraz składnikiem organicznym w postaci humusu w celu poprawy warunków rozwoju rośliny.
  • Wysokowydajny produkt w formie koncentratu.
  • Prosty w użyciu, łączy nawożenie z podlewaniem.

Nawozy w płynie Substral w wielokierunkowym działaniu to specjalna formuła niezbędnych mikroelementów, które wpływają na zdrowie i kondycję roślin.

Niezwykłe właściwości nawozów daje zawartość kwasów humusowych pozyskiwanych z leonardytów - złoży wydobywanych w kopalniach odkrywkowych.

Aktywność kwasów humusowych z leonardytów jest 5 kronie wyższa od kwasów humusowych pochodzących z innych źródeł takich jak obornik czy kompost.

Nasze nawozy w płynie z zawartością mikroelementów, jak i kwasów humusowych poprawiają strukturę podłoża, zapobiegają utracie wody i składników pokarmowych praz

przyspieszają ich wchłanianie przez roślinę, zapewniają obfite kwitnienie, a także wzmacniają odporność rośliny na susze.

Dawkowanie:

1/4 -1/2 nakretki na 1 litr wody, od marca do września raz w tygodniu.

1/4 nakretki na litr wody od pazdziernika do lutego, co 3 tygodnie

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: