UWAGA NA BLACK WEEKS! Kod rabatowy "EDUKAMP" - obniży wartość koszyka o 5% Darmowa wysyłka od 99zł Naklejka z imieniem dziecka i prawo jazdy gratis
Brak towaru

Obrus pokrowiec na stół cateringowy 180cm biały

Symbol: 2868
Dostępność: 0 szt.
80.00
76 cena z kodem: EDUKAMP
szt.
Zamówienia telefoniczne: 501-031-535 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24-48 h od zakupu
Cena przesyłki:
8.49
  • Odbiór osobisty Kraków ul. Ofiar Dąbia 4 0
  • Orlen paczka 8.49
  • Paczkomaty 24/7 9.99
  • Kurier DPD 12.9
  • Paczkomaty 24/7 (POBRANIE) 14.99
  • Kurier DPD (POBRANIE) 14.99
  • Kurier DHL 18
  • Kurier DHL (POBRANIE) 21
EAN:
5907265019172

POKROWIEC ELASTYCZNY NA STÓŁ KONFERENCYJNY - CATERINGOWY

  • Pokrowce pasują na popularny stół cateringowy o wymiarach blatu około 180x75 cm i wysokości od 70 do 75 cm.
  • Idealnie dopasowany do mebla, ładnie podkreśla jego smukłą linię.
  • Uszyty z najwyższej jakości dzianin oraz stopki wzmocnione są oryginalną Cordurą (najmocniejsza na rynku tkanina odporna na przetarcia i pęknięcia).
  • Pokrowiec naciągany dostępny jest w kolorze białym.
image

ZAPROJEKTOWANY SPECJALNIE DLA CIEBIE

  • Materiały: Poliester i Spandex
  • Kolor: Biały
  • Faktura: Gładka
  • Hydrofobowy - odporny na wodę
  • Plamoodporny
  • Nie musisz go prasować - dzięki temu odporny na zagniecenia itp.
  • Elastyczny
  • Posiada specjalne kieszonki na nogi
image

KIESZONKI NA NOGI

  • Zapewniają odpowiednie naprężenie obrusu
  • Dzięki nim cały stół jest zakryty wraz z konstrukcją
  • Naciąga materiał aby nie było zagnieceń
image

HYDROFOBOBOWY I PLAMOODPORNY

Pranie i suszenie

Poliester i Spandex nie zbiegną się w praniu i są odporne na plamy i odbarwienia po substancjach na bazie wody. Jednak po wysuszeniu ich w suszarce do ubrań elektryzują się i mogą się trwale wymiąć. Pamiętaj więc, żeby ubrania wykonane z tkanin syntetycznych zawsze suszyć „tradycyjnymi" metodami.

  • nie susz w suszarkach
  • nie prasuj
  • nie wybielaj i nie chloruj
image
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: