Obsługa kelnerska - klasa mistrzowska

The Symbol : 9788375445961
The Availability Of : 100 opak
52.08
49.48 price with code : EDUKAMP
opak
Orders by phone: 501-031-535 Leave your phone
Shipping within : Right away
Shipping price :
The Lack Of
EAN :
9788375445961
Tajniki mistrzów obsługi kelnerskiej w jednym tomieKrojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Fachowe podawanie serów oraz kawy, umiejętne doradzanie gościom to kolejny dowód klasy restauracji oraz jej pracowników.Gdy pracownik skupia się na ogniu i płomieniach - i to nie tylko przy flambirowaniu - iskra ciekawości i zachwytu udziela się całej restauracji. W tym momencie wiele par oczu śledzi poczynania kelnera. Elegancja i brawura obsługi stanowią sekret, dzięki któremu do restauracji tłumnie przybywają kolejni goście.Książka, poza tym że pokazuje na czym polega obsługa z polotem, zawiera informacje o:♦ krojeniu i filetowaniu,♦ flambirowaniu,♦ marynowaniu,♦ specjalnym nakrywaniu stołu,♦ podawaniu serów,♦ przygotowywaniu i podawaniu kawy.
Parameters :
Wydawnictwo:
REA
Autor:
Wilhelm Gutmayer, Hans Stickler, Heinz Lenger, Wa
Rok wydania:
2013
Oprawa:
broszurowa
Stron:
248
Format:
20,5x27 cm
There is currently no comments or ratings for this product.
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :