Organizowanie usług kelner. Kwal. T.10 ćw REA-WSiP
The Symbol :
9788302150425
The Availability Of :
2
opak
62.31
59.19
price with code :
EDUKAMP
Orders by phone: 501-031-535 Leave your phone
Shipping within :
Right away
Shipping price :
The Lack Of
EAN :
9788302150425
Ćwiczenia takich zagadnień, jak: usługi gastronomiczne, promowanie usług gastronomicznych, kalkulacje, rozliczanie kosztów usługi gastronomicznej, planowanie i organizacja przyjęć okolicznościowych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć bufetowych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć zasiadanych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć mieszanych i bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencji oraz imprez cateringowych, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych, kompetencje personalne i społeczne.
Wydawnictwo:
WSiP
Autor:
Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja
Rok wydania:
2015
Oprawa:
broszurowa
Stron:
260
Format:
20,5x28,5 cm