Kilka lat temu autorka wraz ze swoją rodziną przeszła na dietę całkowicie roślinną. Zadecydowały o tym względy etyczne, a zmiana szybko zaowocowała poprawą jakości życia, lepszym zdrowiem
i przypływem witalności.
Alicja Radej podpowie ci, jak:
- tworzyć proste potrawy z nieprzetworzonych, sezonowych produktów
- sycić ciało i cieszyć podniebienie, nie krzywdząc przy tym innych istot
- przygotowywać posiłki z uważnością i miłością
- nie powtarzać cudzych błędów przy przejściu na weganizm!
Weganizm to więcej niż sposób odżywiania. To filozofia, za którą stoi empatia, świadomość i prostota. Ponad 100 przepisów pozwoli ci spróbować, czy wegański styl życia jest również dla Ciebie.
Gotowi, by zrobić pierwszy krok?
Alicja rzeczywiście gotuje prosto i z roślin, jednak jej książka nie do końca jest o wegańskim gotowaniu. Albo raczej nie tylko o tym. Zanim zaprosi nas do kuchni, oprowadza po całym domu, zdradzając rodzinne patenty na szczęście.
Wydawnictwo:
Pascal
Autor:
Alicja Radej
Rok wydania:
2018
Oprawa:
broszurowa
Stron:
352
Format:
16,3x23,5 cm
Manufacturer details
ATENEUM M. KOGUT, A. ZEGIEL SPÓŁKA KOMANDYTOWA
ul. Półłanki 12C
30-740 Kraków
Poland
730260740 CerCE|Zgodne z EN-71
[email protected]