UWAGA NA BLACK WEEKS! Kod rabatowy "EDUKAMP" - obniży wartość koszyka o 5% Darmowa wysyłka od 99zł Naklejka z imieniem dziecka i prawo jazdy gratis
Brak towaru

Sekrety włoskiej kuchni

Dostępność: 0 szt.
68.10
64.69 cena z kodem: EDUKAMP
szt.
Zamówienia telefoniczne: 501-031-535 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24-48 h od zakupu
Cena przesyłki:
8.49
  • Odbiór osobisty Kraków ul. Ofiar Dąbia 4 0
  • Odbiór osobisty Kraków ul. Ofiar Dąbia 4 0
  • Orlen paczka 8.49
  • Paczkomaty 24/7 9.99
  • Kurier DPD 12.9
  • Paczkomaty 24/7 (POBRANIE) 14.99
  • Kurier DPD (POBRANIE) 14.99
  • Kurier DHL 18
  • Kurier DHL (POBRANIE) 21
EAN:
9788381256162
Przewodnik kulinarny uhonorowany prestiżową nagrodą Premio
Bancarella della Cucina!
Dziewiętnaście regionów Włoch i ich
przysmaki w jednej książce!
Fantastyczna podróż do skąpanej w słońcu Italii,
kraju, w którym kuchnię podniesiono do rangi sztuki.
Kraju, który nam,
zwykłym zjadaczom chleba, nieodparcie kojarzy się ze spaghetti i pizzą. Autorka,
rozkochana we Włoszech Rosjanka, mieszkająca tam od dwudziestu lat, ze znawstwem
i lekkością prowadzi nas przez dziewiętnaście głównych regionów kraju od Friulii
i Górnej Adygi na północy, po Kalabrię i Sycylię na południu przybliżając nam
właściwe dla każdego obszaru potrawy, ale też kulturę i obyczaje.
Opatrzona
wstępem Umberta Eco książka jest barwną mozaiką, która pozwala przeniknąć ducha
Italii.
Parametry:
Wydawnictwo:
Albatros
Autor:
Elena Kostiukovich
Rok wydania:
2020
Oprawa:
twarda
Stron:
640
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: