Kod rabatowy "EDUKAMP" - obniży wartość koszyka o 5% Darmowa wysyłka od 99zł Naklejka z imieniem dziecka i prawo jazdy gratis
Brak towaru

Szkoła cukiernictwa.

Symbol: 9788381440400-0
Dostępność: 0 szt.
111.15
105.59 cena z kodem: EDUKAMP
szt.
Zamówienia telefoniczne: 501-031-535 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24-48 h od zakupu
Cena przesyłki:
0
  • Paczkomaty 24/7 (POBRANIE) 0
  • Kurier DPD (POBRANIE) 0
  • Kurier DHL (POBRANIE) 0
  • Odbiór osobisty Kraków ul. Ofiar Dąbia 4 0
  • Orlen paczka 0
  • Paczkomaty 24/7 0
  • Kurier DPD 0
  • Kurier DHL 0
  • Odbiór osobisty Kraków ul. Ofiar Dąbia 4 0
  • WYSYŁKA MIĘDZYNARODOWA 59
EAN:
9788381440400
Szefowie kuchni z prestiżowej szkoły gotowania Cordon Bleu prezentują ponad 100 przepisów cukierniczych zilustrowanych i objaśnionych krok po kroku. Jest to propozycja różnorodnych przepisów: od wielkich popularnych klasyków ciastkarstwa (typu ciasto opera czekoladowo-pistacjowe, ciasto Trzech Króli, tort szwarcwaldzki, placek z truskawkami, makaroniki z malinami itd.); poprzez łatwe, rodzinne przepisy (czekoladowe micuits, muffiny z mango i z czekoladą, gorące suflety waniliowe, tartę Tatin z jabłkami itd.); po przepisy innowacyjne (ptysie z yuzu i z czekoladą, kostki waniliowe z fiołkami krystalizowanymi, tartaletki czekoladowo-ślazowe, tort z aloesem i z poziomkami itd.). Pod koniec książki znajduje się opis przyborów cukierniczych i składników potrzebnych do przygotowania deserów oraz podstawowych ciast.
Wszystkie przepisy są zilustrowane, często towarzyszy im porada szefa kuchni.
Szkoła Cordon Bleu dzieli się wszystkimi sekretami cukierniczymi i Czytelnik naprawdę może zostać prawdziwym cukiernikiem.
Szkoła Cordon Bleu została założona w Paryżu w roku 1895. Z czasem powstała światowa sieć tych elitarnych szkół kształcących profesjonalistów i amatorów gotowania. Nauczycielami są tam laureaci wielkich, francuskich i międzynarodowych konkursów kulinarnych. Są pasjonatami gotowania i z chęcią przekazują swoją wiedzę i doświadczenie studentom z całego świata.
"Trudno się oprzeć tej książce. Klasyka cukiernictwa krok po kroku, a w roli przewodników szefowie kuchni i nauczyciele ze słynnej szkoły Le Cordon Bleu. Nawet ja uwierzyłem, że dam radę! I tego Wam również życzę!"
Bartek Kieżun - Krakowski Makaroniarz, dziennikarz i autor książek kulinarnych
Parametry:
Okładka:
twarda
Stan:
Nowy
Wydawnictwo:
Jedność
Autor:
praca zbiorowa
Rok wydania:
2019
Tytuł:
Szkoła cukiernictwa 100 przepisów szefa kuchni krok po kroku
Szerokość produktu:
23
Wysokość produktu:
28
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym:
2.52
Seria:
Osprey
Nośnik:
książka papierowa
Język publikacji:
polski
Gatunek:
Ciasta, desery
Liczba stron:
512
Numer wydania:
1
Forma:
poradnik

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Ostrzeżenie. Nieodpowiednia dla dzieci poniżej 3 lat. Proszę zachować opakowanie ze względu na zawarte informacje. Opakowanie nie służy do zabawy. Korzystać pod nadzorem osoby dorosłej.

 

Dz CE|Zgodne z EN-71   Certyfikat CE|Zgodne z EN-71

Posiada znak CE potwierdzający spełnienie wymagań dyrektywy Unii Europejskiej dla tego typu urządzeń.

Dane producenta

ProNice
Komorowicka 43
43-300 Bielsko-Biała
Poland

730260740
[email protected]

Osoba odpowiedzialna

ProNice
Komorowicka 43
43-300 Bielsko-Biała
Poland

730260740
[email protected]

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: