UWAGA NA BLACK WEEKS! Kod rabatowy "EDUKAMP" - obniży wartość koszyka o 5% Darmowa wysyłka od 99zł Naklejka z imieniem dziecka i prawo jazdy gratis

W dni bezciastkowe lody tylko owocowe

Symbol: 9788395147111
Dostępność: 8 szt.
48.61
46.18 cena z kodem: EDUKAMP
szt.
Zamówienia telefoniczne: 501-031-535 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24-48 h od zakupu
Cena przesyłki:
8.49
  • Odbiór osobisty Kraków ul. Ofiar Dąbia 4 0
  • Odbiór osobisty Kraków ul. Ofiar Dąbia 4 0
  • Orlen paczka 8.49
  • Paczkomaty 24/7 9.99
  • Kurier DPD 12.9
  • Paczkomaty 24/7 (POBRANIE) 14.99
  • Kurier DPD (POBRANIE) 14.99
  • Kurier DHL 18
  • Kurier DHL (POBRANIE) 21
EAN:
9788395147111
Na pierwszy rzut oka praca dotyczy funkcjonowania gastronomii, a więc zagadnień ekonomiczno-społecznych, ale faktycznie czytelnik może otrzymać dużo wiecej - studium obyczajowości żywieniowej w ówczesnej rzeczywistości społecznej. Przez to można powiedzieć, że dzieło dostarcza wiedzy historycznej, ale i socjologiczo-kulturowej. Książka jest adresowana do szerokiego grona odbiorców - róznych profesji i specjalności naukowych, w różnym wieku, bardziej dla tych z Wrocławia, ale i dla innych będzie ciekawą lekturą.
Parametry:
Wydawnictwo:
Emka
Autor:
Romuald M.Łuczyński
Rok wydania:
2018
Oprawa:
broszurowa
Stron:
448
Format:
16,5x23,5 cm
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: