UWAGA NA BLACK WEEKS! Kod rabatowy "EDUKAMP" - obniży wartość koszyka o 5% Darmowa wysyłka od 99zł Naklejka z imieniem dziecka i prawo jazdy gratis

Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.

Symbol: 9788302196287
Dostępność: 40 szt.
86.16
81.85 cena z kodem: EDUKAMP
szt.
Zamówienia telefoniczne: 501-031-535 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24-48 h od zakupu
Cena przesyłki:
8.49
  • Odbiór osobisty Kraków ul. Ofiar Dąbia 4 0
  • Odbiór osobisty Kraków ul. Ofiar Dąbia 4 0
  • Orlen paczka 8.49
  • Paczkomaty 24/7 9.99
  • Kurier DPD 12.9
  • Paczkomaty 24/7 (POBRANIE) 14.99
  • Kurier DPD (POBRANIE) 14.99
  • Kurier DHL 18
  • Kurier DHL (POBRANIE) 21
Więcej o produkcie
Wydawnictwo:
WSiP
Autor:
Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
Rok wydania:
2021
Oprawa:
broszurowa
EAN:
9788302196287
Znany i lubiany podręcznik, który wprowadza uczniów w zagadnienia bezpiecznej obsługi urządzeń używanych w zakładach gastronomicznych poprawiony i uaktualniony. Pozbawiony zbyt szczegółowych charakterystyk materiałów (okazały się niepotrzebne uczniom), uzupełniony o omówienie nowych technologii stosowanych w gastronomii anti-griddle, thermomix, pacojet i wiele innych. Przedstawiono także zasady bezpiecznego przygotowywania dań kuchni molekularnej np. pracy z ciekłym azotem.
Autorki kładą nacisk na kwestie minimalizacji negatywnego wpływu zakładów gastronomicznych na środowisko, nie tylko wskazując konkretne rozwiązania technologiczne (oszczędność energii, wody, fotowoltaika, segregacja odpadów), ale także uczulając ucznia na tę problematykę.
Treść publikacji uzupełniają liczne fotografie i rysunki wyjaśniające zasady działania poszczególnych urządzeń. Kody QR kierują do filmów, które prezentują szczegółowo charakterystykę i obsługę wybranego sprzętu gastronomicznego.
Parametry:
Wydawnictwo:
WSiP
Autor:
Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
Rok wydania:
2021
Oprawa:
broszurowa
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: