UWAGA NA BLACK WEEKS! Kod rabatowy "EDUKAMP" - obniży wartość koszyka o 5% Darmowa wysyłka od 99zł Naklejka z imieniem dziecka i prawo jazdy gratis

Abc kosmetyki naturalnej T.2 Warzywa

Symbol: 9788363537234
Dostępność: 16 szt.
15.02
14.27 cena z kodem: EDUKAMP
szt.
Zamówienia telefoniczne: 501-031-535 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24-48 h od zakupu
Cena przesyłki:
8.49
  • Odbiór osobisty Kraków ul. Ofiar Dąbia 4 0
  • Odbiór osobisty Kraków ul. Ofiar Dąbia 4 0
  • Orlen paczka 8.49
  • Paczkomaty 24/7 9.99
  • Kurier DPD 12.9
  • Paczkomaty 24/7 (POBRANIE) 14.99
  • Kurier DPD (POBRANIE) 14.99
  • Kurier DHL 18
  • Kurier DHL (POBRANIE) 21
EAN:
9788363537234
Kąpiel z koktajlem dyniowo-mlecznym, maseczka brązująca z surowej marchewki, kompres z ziemniaczany dla dłoni...

Najlepsze dla zdrowia są środki do pielęgnacji ciała wytwarzane ze świeżych, ekologicznych surowców - takie kosmetyki nie zawierają substancji konserwujących ani żadnych sztucznych dodatków.

Domowe kosmetyki - zobacz jakie to łatwe

Wszystkie zaproponowane w poradniku przepisy są proste i szybkie - można je przygotować z łatwo dostępnych składników. W II tomie ,,ABC kosmetyki naturalnej" prezentujemy naturalne, domowe kosmetyki z ponad 25 gatunków warzyw od cebuli, chrzanu i czosnku począwszy na sałacie, selerze i ziemniakach skończywszy.

Pomogą na pospolite dolegliwości

Wykorzystując naturalne metody w kosmetyce domowej można zaradzić takim dolegliwościom jak: wysuszona, zwiotczała skóra, zmarszczki, piegi, przebarwienia, wypryski, trądzik, sińce pod oczami, przetłuszczające się, słabe, kruche, rozdwajające się włosy, szorstkie dłonie, obrzęki i wiele innych.


W kolejnych tomikach będą prezentowane domowe ekologiczne kosmetyki z wykorzystaniem: octu winnego, sody oczyszczonej, zbóż, nabiału, jaj, miodu, tłuszczów oraz całego bogactwa ziół.

Parametry:
Wydawnictwo:
Gaj
Autor:
Magdalena Przybylak - Zdanowicz
Rok wydania:
2014
Oprawa:
broszurowa
Stron:
96
Format:
14,5x20,5 cm
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: