chce doświadczyć tej choroby. Ale czy na co dzień robisz wszystko, by się przed
nią uchronić? Czy wiesz, które produkty mają właściwości antynowotworowe? Jak
przygotowywać dania, by nie traciły cennych składników odżywczych? Jak
przechowywać żywność, by nie stała się dla nas niebezpieczna?
Dzięki tej
książce dowiesz się, czego się wystrzegać, by zmniejszyć ryzyko zachorowania na
raka. Poznasz szeroki wachlarz naturalnych składników żywności o działaniu
przeciwzapalnym, ochronnym i antynowotworowym.
Obszerną część teoretyczną
książki uzupełnia bogaty zbiór przepisów na śniadania, obiady, kolacje, surówki,
przekąski i prozdrowotne koktajle.
Wydawnictwo:
RM
Autor:
Agata Lewandowska
Rok wydania:
2021
Oprawa:
broszurowa
Stron:
224
Manufacturer details
ATENEUM M. KOGUT, A. ZEGIEL SPÓŁKA KOMANDYTOWA
ul. Półłanki 12C
30-740 Kraków
Poland
730260740 CerCE|Zgodne z EN-71
[email protected]