Największym atutem tej książki jest podział ziół przyprawowych ze względu na ich właściwości lecznicze, oraz to, że Autor opisuje dokładnie zasady przygotowywania zdrowotnych posiłków, przybliża wiele ciekawych, a zapomnianych ziół przyprawowych, charakteryzuje mieszanki i herbaty skomponowane zgodnie z zaleceniami DFLT (pozbawione wszelkiego typu wzmacniaczy smaku i aromatu, sztucznych barwników etc.) Każdy bez względu na wiek, płeć, stan zdrowia czy preferencje kulinarne znajdzie w niej coś dla siebie.
Wydawnictwo:
ASTRUM
Autor:
Lech Tkaczyk
Rok wydania:
2016
Oprawa:
broszurowa
Stron:
234
Format:
14x19,5 cm
Manufacturer details
ATENEUM M. KOGUT, A. ZEGIEL SPÓŁKA KOMANDYTOWA
ul. Półłanki 12C
30-740 Kraków
Poland
124483913 CerCE|Zgodne z EN-71
[email protected]