![Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP](/images/edukamp2/2222000-2223000/Dzialalnosc-gospodarcza-w-gastronomii-REA-WSiP_%5B2222694%5D_480.jpg)
Podręcznik do nauki podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresuPDG w branży gastronomicznej. Niezbędny do opanowania umiejętności potrzebnych do podjęcia i prowadzenia działalności gospodarczej w sektorze gastronomicznym. Wiedza teoretyczna poparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami.
Wydawnictwo:
WSiP
Autor:
Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mik
Rok wydania:
2014
Oprawa:
broszurowa
Stron:
344
Format:
17,6x25 cm
Manufacturer details
ATENEUM M. KOGUT, A. ZEGIEL SPÓŁKA KOMANDYTOWA
ul. Półłanki 12C
30-740 Kraków
Poland
730260740 CerCE|Zgodne z EN-71
[email protected]