- Categories
-
Europejski rynek cukru w warunkach globalizacji
The Symbol :
9788322794395
28.96
Reviews | |
Shipping within | Right away |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of | 3 opak |
The bar code | |
EAN | 9788322794395 |
Orders by phone: 501-031-535
Leave your phone |
Uważam, że przedstawione opracowanie stanowi wartościową pozycję, która ma potencja, aby wzbogacić polski dorobek dotyczący tego ważnego rynku. Autorka porusza w pracy sprawy ważne i dotąd nieczęsto analizowane w kontekście rynku cukru, takie jak: konkurencyjność, międzynarodowa krajowych i unijnych producentów, procesy globalizacyjne i ich wypłw na ten rynek, zmiany w strukturze światowej produkcji i in.
- z recenzji dr hab. Agaty Malak-Rawlikowskiej, SGGW
- z recenzji dr hab. Agaty Malak-Rawlikowskiej, SGGW
Wydawnictwo | UMCS |
Autor | Anna Budzyńska |
Rok wydania | 2021 |
Oprawa | broszurowa |
Stron | 204 |
There is currently no comments or ratings for this product.