- Categories
-
Jedz i chudnij z dietą SIRT
The Symbol :
Enter your email |
Reviews | |
Shipping within | Right away |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of | 0 opak |
The bar code | |
EAN | 9788381511513 |
Leave your phone |
Odkryj moc sirtuin, aby zachować zdrowie i młody
wygląd.
Aby cieszyć się zdrowiem i ładną sylwetką, nie trzeba
odmawiać sobie jedzenia. Z pomocą przychodzą substancje zwane sirtuinami.
Stosunkowo niedawno odkryte odgrywają ważną rolę w regulacji długości ?ycia, a
tym samym w terapii wielu chorób związanych z podeszłym wiekiem i otyłością.
Dieta SIRT, polegająca na spożywaniu produktów z wysoką zawartością aktywatorów
sirtuin, może wpływać na metabolizm tłuszczów i węglowodanów, a także opóźnić
starzenie i wydłużyć czas życia.
Autorki, doświadczone dietetyczki, proponują autorską
wersję oryginalnej diety SIRT rodem z Wysp Brytyjskich: zdrowszą, mniej
rygorystyczną i bogatszą kalorycznie. Omawiają różne produkty dostarczające
sirtuin, w tym słynne TOP20, czyli 20 pokarmów, które zawierają ich najwięcej,
takich jak jarmuż, pietruszka, czerwone wino, truskawki, rukola. Podpowiadają,
jak wykorzystać je w kuchni. W książce znajdziemy bogaty wybór przepisów na
koktajle sirtuinowe, pyszne sałatki, a także wiele innych receptur z produktami
bogatymi w sirtuiny.
wygląd.
Aby cieszyć się zdrowiem i ładną sylwetką, nie trzeba
odmawiać sobie jedzenia. Z pomocą przychodzą substancje zwane sirtuinami.
Stosunkowo niedawno odkryte odgrywają ważną rolę w regulacji długości ?ycia, a
tym samym w terapii wielu chorób związanych z podeszłym wiekiem i otyłością.
Dieta SIRT, polegająca na spożywaniu produktów z wysoką zawartością aktywatorów
sirtuin, może wpływać na metabolizm tłuszczów i węglowodanów, a także opóźnić
starzenie i wydłużyć czas życia.
Autorki, doświadczone dietetyczki, proponują autorską
wersję oryginalnej diety SIRT rodem z Wysp Brytyjskich: zdrowszą, mniej
rygorystyczną i bogatszą kalorycznie. Omawiają różne produkty dostarczające
sirtuin, w tym słynne TOP20, czyli 20 pokarmów, które zawierają ich najwięcej,
takich jak jarmuż, pietruszka, czerwone wino, truskawki, rukola. Podpowiadają,
jak wykorzystać je w kuchni. W książce znajdziemy bogaty wybór przepisów na
koktajle sirtuinowe, pyszne sałatki, a także wiele innych receptur z produktami
bogatymi w sirtuiny.
Wydawnictwo | RM |
Autor | Magdalena Jarzynka-Jendrzejewska, Ewa Sypnik-Pogo |
Rok wydania | 2020 |
Oprawa | broszurowa |
Stron | 160 |
There is currently no comments or ratings for this product.