![Kryminał Kulinarny T.2 Czerwone Złoto Kryminał Kulinarny T.2 Czerwone Złoto](/images/edukamp2/2092000-2093000/Kryminal-Kulinarny-T-2-Czerwone-Zloto_%5B2092681%5D_480.jpg)
Xavier Kieffer, niegdyś mistrz kuchni pracujący w wyśmienitych restauracjach, wyrzekł się haute cuisine i prowadzi w Luksemburgu, w Dolnym Mieście, malutką restaurację, gdzie serwuje swoim gościom potrawkę z zająca, zupę luksemburską i paszteciki podlewane rieslingiem.
Ponad pół miliona sprzedanych egzemplarzy całej, czterotomowej serii. W styczniu premiera 5 tomu w 2017 Smak Słowa wydaje kolejne 3 tomy.
Wydawnictwo:
Smak Słowa
Autor:
Tom Hillenbrand
Rok wydania:
2016
Oprawa:
broszurowa
Stron:
294
Format:
14,8x21 cm
Manufacturer details
ATENEUM M. KOGUT, A. ZEGIEL SPÓŁKA KOMANDYTOWA
ul. Półłanki 12C
30-740 Kraków
Poland
730260740 CerCE|Zgodne z EN-71
[email protected]