Dzięki tej książce każdy nowicjusz bardzo szybko poczuje się pewnie w kuchni. Znikną wszelkie obawy, a gotowanie stanie się przyjemnością.
Przydatne informacje, praktyczne rady, ciekawe pomysły, sekrety kulinarne, podstawowe przepisy, a ponadto:
- informacje o produktach i ich wartości odżywczej,
- zasady racjonalnego żywienia,
- zdrowe i atrakcyjne menu dla rodziny,
- techniki przyrządzania i sposoby podawania potraw,
- skomplikowane czynności zaprezentowane etapami, krok po kroku.
Wydawnictwo:
Publicat
Autor:
Aleksandra Swulińska-Katulska Jolanta Przytuła Ro
Rok wydania:
2020
Oprawa:
twarda
Stron:
320
Manufacturer details
ATENEUM M. KOGUT, A. ZEGIEL SPÓŁKA KOMANDYTOWA
ul. Półłanki 12C
30-740 Kraków
Poland
730260740 CerCE|Zgodne z EN-71
[email protected]