No goods
Kultura bezpieczeństwa żywności w.3
The Symbol :
9788381025287
The Availability Of :
0
opak
Enter your email
86.00
81.7
price with code :
EDUKAMP
Orders by phone: 501-031-535 Leave your phone
Shipping within :
Right away
Shipping price :
The Lack Of
About this product
Wydawnictwo:
CeDeWu
Autor:
Małgorzata Z. Wiśniewska
Rok wydania:
2021
Stron:
216
EAN :
9788381025287
Książka jest przeznaczonego dla wszystkich zainteresowanych promowaniem i wdrażaniem metod, postaw oraz wartości niezbędnych w zarządzaniu bezpieczeństwem żywności.
Wśród zaprezentowanych zagadnień:
- postawy definicyjne i założenia ogólnej istoty bezpieczeństwa oraz bezpieczeństwa żywności
- zjawisko food crime (przestępstwa wymierzone w żywność i łańcuch żywnościowy)
- problematyka klimatu i kultury bezpieczeństwa żywności, w tym próba ujęcia zjawiska kultury sprawiedliwego traktowania (just culture) oraz sygnalizowania w dobrej wierze (whistleblowing)
- czynniki oraz uwarunkowania sprzyjające tworzeniu kultury bezpieczeństwa żywności
- narzędzia pozwalające określić, zmierzyć i ocenić dojrzałość poziomu kultury bezpieczeństwa żywności w organizacji oraz wskazać na obszary wymagające doskonalenia
- najnowsza literatura krajowa i zagraniczna dotycząca opisywanych kwestii.
Wydawnictwo:
CeDeWu
Autor:
Małgorzata Z. Wiśniewska
Rok wydania:
2021
Stron:
216
Manufacturer details
ATENEUM M. KOGUT, A. ZEGIEL SPÓŁKA KOMANDYTOWA
ul. Półłanki 12C
30-740 Kraków
Poland
730260740 CerCE|Zgodne z EN-71
[email protected]