Mięsiwo. Krótka historia mięsożerstwa

The Symbol : 9788377207642
The Availability Of : 4 opak
41.16
39.1 price with code : EDUKAMP
opak
Orders by phone: 501-031-535 Leave your phone
Shipping within : Right away
Shipping price :
The Lack Of
EAN :
9788377207642

Andrzej Kozioł, krakowski pisarz i dziennikarz, od lat konsekwentnie oprowadza swoich czytelników po kuchniach i restauracjach, po historii widzianej poprzez kulinaria. Tym razem po książkach o ziemniakach, chlebie oraz rybach zaprasza na prawdziwą mięsną ucztę. Na przechadzkę po związanych z mięsem obyczajach, nakazach, zakazach i przesądach. Jak zawsze mnóstwo anegdot, niezwykłych opowieści oraz niezwykłych przepisów, starych, ale ciągle do wykorzystania w kuchni.

Parameters :
Wydawnictwo:
Petrus
Autor:
Andrzej Kozioł
Rok wydania:
2024
Oprawa:
broszurowa
Stron:
250
There is currently no comments or ratings for this product.
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :