![Mięsiwo. Krótka historia mięsożerstwa Mięsiwo. Krótka historia mięsożerstwa](/images/edukamp2/2883000-2884000/Miesiwo-Krotka-historia-miesozerstwa_%5B2883156%5D_480.jpg)
Mięsiwo. Krótka historia mięsożerstwa
The Symbol :
9788377207642
The Availability Of :
4
opak
41.16
39.1
price with code :
EDUKAMP
Orders by phone: 501-031-535 Leave your phone
Shipping within :
Right away
Shipping price :
The Lack Of
EAN :
9788377207642
Andrzej Kozioł, krakowski pisarz i dziennikarz, od lat konsekwentnie oprowadza swoich czytelników po kuchniach i restauracjach, po historii widzianej poprzez kulinaria. Tym razem po książkach o ziemniakach, chlebie oraz rybach zaprasza na prawdziwą mięsną ucztę. Na przechadzkę po związanych z mięsem obyczajach, nakazach, zakazach i przesądach. Jak zawsze mnóstwo anegdot, niezwykłych opowieści oraz niezwykłych przepisów, starych, ale ciągle do wykorzystania w kuchni.
Wydawnictwo:
Petrus
Autor:
Andrzej Kozioł
Rok wydania:
2024
Oprawa:
broszurowa
Stron:
250