Dr LeAnne Campbell, poprosiła światowej sławy kucharzy o przygotowanie prostych wegańskich przepisów. Czytelników mile zaskoczy szeroka gama niskotłuszczowych produktów i łatwość z jaką można przygotować pyszne i zdrowe potrawy. Ten praktyczny zbiór przepisów udowodni, że dobra kuchnia to nie tylko bogactwo smaków, ale również wspaniałe samopoczucie na co dzień.
Kucharze wizjonerzy, którzy przyczynili się do powstania tej książki, pokazują, jak proste i przyjemne może być stosowanie diety roślinnej. Dają oni nadzieję na to, że nasze społeczeństwo zmieni swoje podejście do żywienia, by dzięki temu osiągnąć pełnię zdrowia.
T. Colin Campbell profesor emerytowany wydziału Biochemii Żywienia na Uniwersytecie Cornella
Wydawnictwo:
Galaktyka
Autor:
Leanne Campbell
Rok wydania:
2015
Oprawa:
broszurowa
Stron:
272
Format:
24x16,5 cm
Manufacturer details
ATENEUM M. KOGUT, A. ZEGIEL SPÓŁKA KOMANDYTOWA
ul. Półłanki 12C
30-740 Kraków
Poland
730260740 CerCE|Zgodne z EN-71
[email protected]