No goods

Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podr

The Symbol : 9788302181948
The Availability Of : 0 opak
92.58
87.95 price with code : EDUKAMP
opak
Orders by phone: 501-031-535 Leave your phone
Shipping within : Right away
Shipping price :
The Lack Of
About this product
Wydawnictwo:
WSiP
Autor:
Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzy
Rok wydania:
2019
Oprawa:
broszurowa
EAN :
9788302181948
Podręcznik omawia zagadnienia związane z bezpieczeństwem żywności i systemami zarządzania nim w gastronomii oraz przedstawia receptury gastronomiczne wraz z ich historią. Poświęca sporo miejsca na wyjaśnienie kwestii zamówień publicznych
w gastronomii zamkniętej i dokładnie opisuje optymalne warunki magazynowania żywności. Pozwala poznać metody zarządzania zakładem gastronomicznym sposoby naliczania marży, promowania usług gastronomicznych czy sporządzania kalkulacji usług świadczonych przez zakład. Prócz tego w publikacji poruszono zagadnienia związane z obsługą gości i przygotowaniem miejsc świadczenia usług.
Podręcznik dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Prezentuje kluczową terminologię naukową stosowaną w nauce o żywieniu, w przypadku terminów obcojęzycznych wskazano ich poprawną wymowę. Zamieszczono w nim także wykaz najważniejszych terminów i pojęć branżowych z tłumaczeniem na języki angielski i niemiecki.
Parameters :
Wydawnictwo:
WSiP
Autor:
Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzy
Rok wydania:
2019
Oprawa:
broszurowa
There is currently no comments or ratings for this product.
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :