No goods
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podr
The Symbol :
9788302181948
The Availability Of :
0
opak
Enter your email
92.58
87.95
price with code :
EDUKAMP
Orders by phone: 501-031-535 Leave your phone
Shipping within :
Right away
Shipping price :
The Lack Of
About this product
Wydawnictwo:
WSiP
Autor:
Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzy
Rok wydania:
2019
Oprawa:
broszurowa
EAN :
9788302181948
w gastronomii zamkniętej i dokładnie opisuje optymalne warunki magazynowania żywności. Pozwala poznać metody zarządzania zakładem gastronomicznym sposoby naliczania marży, promowania usług gastronomicznych czy sporządzania kalkulacji usług świadczonych przez zakład. Prócz tego w publikacji poruszono zagadnienia związane z obsługą gości i przygotowaniem miejsc świadczenia usług.
Podręcznik dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Prezentuje kluczową terminologię naukową stosowaną w nauce o żywieniu, w przypadku terminów obcojęzycznych wskazano ich poprawną wymowę. Zamieszczono w nim także wykaz najważniejszych terminów i pojęć branżowych z tłumaczeniem na języki angielski i niemiecki.
Wydawnictwo:
WSiP
Autor:
Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzy
Rok wydania:
2019
Oprawa:
broszurowa