No goods
Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki..
The Availability Of :
0
opak
Enter your email
42.09
39.99
price with code :
EDUKAMP
Orders by phone: 501-031-535 Leave your phone
Shipping within :
Right away
Shipping price :
The Lack Of
EAN :
9788381593748
"Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki gastronomicznej" to lektura obowiązkowa dla wszystkich, którzy chcą prowadzić rentowny biznes w sektorze HORECA. Autor bezkompromisowo obala mity, podważa utarte schematy i pokazuje, jak zarobić przyzwoite pieniądze na gastronomii. Bazując na własnych doświadczeniach, przestrzega przed zaniedbaniami, które prowadzą do upadku. Daje jednocześnie liczne wskazówki, jak optymalizować, zarządzać, planować. To poradnik drogowskaz napisany przez człowieka sukcesu twórcę marki i sieci lokali.
Ufam, że lektura podręcznika wesprze Was w podejmowaniu życiowych decyzji. Warto poświęcić jej czas. Jarek Uściński, prezes Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni
Uważam, że każdy, kto przeczyta, zacznie inaczej patrzeć na swój gastro biznes. Gwarantuję. Jarek Walczyk, prezes Fundacji Klubu Szefów Kuchni
Autor merytorycznie pokazuje blaski i mroki prowadzenia biznesu gastronomicznego. Idealna pozycja dla tych, którym marzy się własna działalność kulinarna. Jan Kuroń, kucharz, znany m.in. z autorskiego cyklu Jasiek zna się, DDTVN
Wydawnictwo:
Poligraf
Autor:
Jacek Czauderna
Rok wydania:
2020
Oprawa:
broszurowa
Stron:
200