![Podstawy gastronomii. Od żywności do turyst. kul. Podstawy gastronomii. Od żywności do turyst. kul.](/images/edukamp2/2498000-2499000/Podstawy-gastronomii-Od-zywnosci-do-turyst-kul_%5B2498900%5D_480.jpg)
No goods
Podstawy gastronomii. Od żywności do turyst. kul.
The Symbol :
9788320822748
The Availability Of :
0
opak
Enter your email
73.96
70.26
price with code :
EDUKAMP
Orders by phone: 501-031-535 Leave your phone
Shipping within :
Right away
Shipping price :
The Lack Of
EAN :
9788320822748
Książka jest przeznaczona głównie dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych (technologia żywności) i rolniczych (technologia żywności, żywienie człowieka, agroturystyka), uczniów szkół policealnych i uczestników szkoleń o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim. Książka z pewnością zainteresuje również właścicieli i zarządzających placówkami gastronomicznymi.
Wydawnictwo:
Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne
Autor:
Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak
Rok wydania:
2017
Oprawa:
broszurowa
Stron:
404
Format:
16,5x23,8 cm
Manufacturer details
ATENEUM M. KOGUT, A. ZEGIEL SPÓŁKA KOMANDYTOWA
ul. Półłanki 12C
30-740 Kraków
Poland
730260740 CerCE|Zgodne z EN-71
[email protected]