No goods

Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2

The Symbol : 9788302152573
The Availability Of : 0 opak
77.46
73.59 price with code : EDUKAMP
opak
Orders by phone: 501-031-535 Leave your phone
Shipping within : Right away
Shipping price :
The Lack Of
EAN :
9788302152573

Książka obejmuje tematy dotyczące sporządzania zup, sosów gorących, ciast, potraw z mięs zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb, owoców morza, potraw półmięsnych, potraw wegetariańskich, zakąsek, deserów oraz napojów. Omawia również zagadnienia związane z kuchnią polską, kuchniami regionalnymi, kuchniami narodowymi, potrawami dietetycznymi oraz żywnością wygodną i funkcjonalną. Szatę graficzną książki uatrakcyjnia bogaty materiał ilustracyjny, który stanowi dodatkowe źródło informacji oraz ułatwia zrozumienie przekazywanych w podręczniku treści. Ponadto uczeń znajdzie w zeszycie zbiór niezbędnych do podszlifowania umiejętności receptur.

Parameters :
Wydawnictwo:
WSiP
Autor:
Lidia Górska, Iwona Namysław
Rok wydania:
2017
Oprawa:
broszurowa
Stron:
488
There is currently no comments or ratings for this product.
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :