- Categories
-
Przyg. kęsów ciasta do wypieku i wyp. ciasta WSiP
The Symbol :
9788302157110
Enter your email |
Reviews | |
Shipping within | Right away |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of | 0 opak |
The bar code | |
EAN | 9788302157110 |
Leave your phone |
W podręczniku omówiono dokładnie rozrost ciasta. Wskazano, jak proces ten przebiega w piekarniach rzemieślniczych, a jak w dużych zakładach. Zaprezentowano różne metody wypieku pieczywa. Wskazano parametry, które należy brać pod uwagę, aby otrzymać produkt wysokiej jakości. Opisano różnego rodzaju piece piekarskie. Starannie scharakteryzowano czynniki wpływające na wydajność wypieku. Podano przykłady jej obliczania. Poświęcono dużo uwagi jakości zdrowotnej żywności i wskazano sposoby monitorowania krytycznych punktów kontroli.
Wydawnictwo | WSiP |
Autor | Krystyna Jarosz |
Rok wydania | 2016 |
Oprawa | broszurowa |
Stron | 96 |
Format | 17x24 cm |
There is currently no comments or ratings for this product.