• Categories
  • Przyg. kęsów ciasta do wypieku i wyp. ciasta WSiP

The Symbol : 9788302157110
No goods
55.14
Enter your email
Reviews
Shipping within Right away
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 0 opak
EAN 9788302157110
Leave your phone
W podręczniku omówiono dokładnie rozrost ciasta. Wskazano, jak proces ten przebiega w piekarniach rzemieślniczych, a jak w dużych zakładach. Zaprezentowano różne metody wypieku pieczywa. Wskazano parametry, które należy brać pod uwagę, aby otrzymać produkt wysokiej jakości. Opisano różnego rodzaju piece piekarskie. Starannie scharakteryzowano czynniki wpływające na wydajność wypieku. Podano przykłady jej obliczania. Poświęcono dużo uwagi jakości zdrowotnej żywności i wskazano sposoby monitorowania krytycznych punktów kontroli.
Wydawnictwo WSiP
Autor Krystyna Jarosz
Rok wydania 2016
Oprawa broszurowa
Stron 96
Format 17x24 cm
There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question