Czy posiłki jedzone codziennie w pracy, na uczelni, w szkole mogą być pełnowartościowe, oryginalne i smakować bajecznie?
MOGĄ!
Zacznij dzień od pożywnego, nasyconego kolorem kurkumy omletu z ciecierzycy, gdy tracisz siły sięgnij po cukiniowe bolognese, na podwieczorek wypij egzotyczny koktajl i rozkoszuj się smakiem dojrzałej figi, soczystej marakui oraz pachnącej mięty.
Autor popularnego bloga erVegan.com nauczy cię, jak szybko przygotować wymarzony lunchbox. Przekona, że warto samemu decydować o tym, co trafia na twój talerz. Sprawi, że potrawy przygotowywane z sezonowych warzyw, zdrowych kasz, aromatycznych ziół, kolorowej fasoli staną się wyczekiwaną przyjemnością.
Manufacturer details
ATENEUM M. KOGUT, A. ZEGIEL SPÓŁKA KOMANDYTOWA
ul. Półłanki 12C
30-740 Kraków
Poland
730260740 CerCE|Zgodne z EN-71
[email protected]