No goods

Tartine Bread. Chleb z najlepszej piekarni świata

The Availability Of : 0 opak
47.54
45.16 price with code : EDUKAMP
opak
Orders by phone: 501-031-535 Leave your phone
Shipping within : Right away
Shipping price :
The Lack Of
EAN :
9788324073573
W małej piekarni Tartine w San Francisco wypieki znikają z półek każdego dnia w ciągu godziny od wyjęcia z pieca!
Nic dziwnego, skoro powstaje tam najlepszy chleb na świecie.
Tajemnicą Tartine jest autorska metoda przygotowania chleba, opracowana przez Chada Robertsona. Szkolił się on pod okiem mistrzów, ale sztukę wypiekania idealnego chleba zdefiniował na nowo zupełnie sam.
Powstał chleb na naturalnym zakwasie, o głębokim smaku i niewiarygodnie chrupiącej skórce, odsłaniającej delikatny, perłowy miękisz. Chleb pachnący wszystkimi aromatami mąki. Właściciel Tartine poświęcił dwie dekady życia na opracowanie receptury, ale ty możesz zrobić taki chleb w 24 godziny. W domu, własnymi rękami.
Wszystko o technikach fermentacji i podstawowym chlebie Tartine.
Od bochenka Tartine i bagietek, przez pizzę, po brioszki, croissanty i angielskie muffiny.
Oryginalne pomysły na posiłki z czerstwego chleba.
Najpiękniejsza książka o chlebie. The New York Times
Ten chleb jest nieprzeciętny. Moja rodzina oszalała na jego punkcie, a ja nie wyobrażam sobie, że jeszcze zrobię chleb inną metodą. To czysta perfekcja. Smakowity Chleb
Tartine Bread to nie jest typowa książka kucharska. To wykład, know how wypiekania chleba oraz zapis filozofii człowieka, który poświęcił temu swoje życie. Gotuje, bo lubi
To nie jest zwykła książka kulinarna o pieczeniu chleba! Każde zdanie, każda linijka tekstu są bardzo ważne, aby zrozumieć, jak to z chlebem jest. I żeby po dotarciu do ostatniej kropki osiągnąć sukces! Kuchennymi Drzwiami
Parameters :
Wydawnictwo:
Znak
Autor:
Chad Robertson, Anna Hikiert-Bereza
Rok wydania:
2021
Oprawa:
twarda
Stron:
304
There is currently no comments or ratings for this product.
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :