Thug Kitchen. Gotowanie bez zbędnego pieprzenia

The Symbol : 9788366117242
The Availability Of : 5 opak
45.20
42.94 price with code : EDUKAMP
opak
Orders by phone: 501-031-535 Leave your phone
Shipping within : Right away
Shipping price :
The Lack Of
EAN :
9788366117242
Od dnia premiery przez prawie rok na liście bestsellerów New York Timesa. Ponad 100 przepisów na ulubione dania twórców bloga Thug Kitchen bezkompromisowych w kwestii zdrowia i języka.
Ostrzeżenie: zawiera więcej niż śladowe ilości wyrazów powszechnie uważanych za obraźliwe.
To zaproszenie dla wszystkich, którzy chcą się wznieść na wyżyny swoich kuchennych umiejętności. Czyli dla tych, którym zamiast jadalnego dania zawsze wychodzi jakaś smutna spierdolina. Oraz dla tych, którzy w książkach kucharskich nie szukają powiewu poezji i wzniosłej duchowości, tylko chcieliby wreszcie, k***a, zjeść coś dobrego!
Jesteś kuchennym przegrywem? No bez jaj, dasz radę. I faktycznie będzie bez jaj, mięsa, mleka, czyli krótko mówiąc, jest to WEGAŃSKA książka kucharska. I nie, ketchup to nie jest warzywo!
Zbierz dupę w troki i do garów!
Parameters :
Wydawnictwo:
Relacja
Autor:
praca zbiorowa
Rok wydania:
2018
Oprawa:
twarda
Stron:
212

Safety Information

For use under direct adult supervision, Need to use protective measures. Do not use in traffic, Not suitable for children under the specified age. For use under adult supervision, This toy does not offer protection, Includes a toy. Adult supervision recommended

It has the CE mark confirming compliance with the requirements of the European Union directive for this type of device.

 

CE Declaration of Conformity | Complies with EN-71 - Safety of toys

 

For children over 3 years of age

 

It has the CE mark confirming compliance with the requirements of the European Union directive - Compliant with the EN-71 standard - Safety of toys

Manufacturer details

ATENEUM M. KOGUT
ul. Półłanki 12C
30-740 Kraków
Poland

730260740
[email protected]

There is currently no comments or ratings for this product.
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :