No goods
Tradycyjne wędzenie - wieprzowiny, wołowiny...
The Symbol :
9788378646679
The Availability Of :
0
opak
Enter your email
32.65
31.02
price with code :
EDUKAMP
Orders by phone: 501-031-535 Leave your phone
Shipping within :
Right away
Shipping price :
The Lack Of
About this product
Wydawnictwo:
AA
Autor:
Eleonora Trojan, Julian Piotrowski
Rok wydania:
2022
EAN :
9788378646679
Kompetentne wskazówki na temat domowych sposobów utrwalania mięs: solenia, peklowania i wędzenia z dokładnymi recepturami.
Dzięki prezentowanej książce poznasz podstawowe zasady i metody wędzenia, prawidłową budowę wędzarni, właściwości różnych rodzajów drewna do wędzenia oraz sprawdzone receptury.
Wydawnictwo:
AA
Autor:
Eleonora Trojan, Julian Piotrowski
Rok wydania:
2022
Manufacturer details
ATENEUM M. KOGUT, A. ZEGIEL SPÓŁKA KOMANDYTOWA
ul. Półłanki 12C
30-740 Kraków
Poland
124483913 CerCE|Zgodne z EN-71
[email protected]