No goods

Tradycyjne wędzenie - wieprzowiny, wołowiny...

The Symbol : 9788378646679
The Availability Of : 0 opak
32.65
31.02 price with code : EDUKAMP
opak
Orders by phone: 501-031-535 Leave your phone
Shipping within : Right away
Shipping price :
The Lack Of
About this product
Wydawnictwo:
AA
Autor:
Eleonora Trojan, Julian Piotrowski
Rok wydania:
2022
EAN :
9788378646679

Kompetentne wskazówki na temat domowych sposobów utrwalania mięs: solenia, peklowania i wędzenia z dokładnymi recepturami.

Dzięki prezentowanej książce poznasz podstawowe zasady i metody wędzenia, prawidłową budowę wędzarni, właściwości różnych rodzajów drewna do wędzenia oraz sprawdzone receptury.

Parameters :
Wydawnictwo:
AA
Autor:
Eleonora Trojan, Julian Piotrowski
Rok wydania:
2022

Manufacturer details

ATENEUM M. KOGUT, A. ZEGIEL SPÓŁKA KOMANDYTOWA
ul. Półłanki 12C
30-740 Kraków
Poland

124483913 CerCE|Zgodne z EN-71
[email protected]

There is currently no comments or ratings for this product.
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :