Tradycyjny smak. Wędliny. Wędzonki,szynki,kiełbasy

The Symbol : 9788370737665
The Availability Of : 29 opak
28.42
27 price with code : EDUKAMP
opak
Orders by phone: 501-031-535 Leave your phone
Shipping within : Right away
Shipping price :
The Lack Of
EAN :
9788370737665
Untitled document
Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą.
Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie.
Jakie mięso wybrać na domowe wyroby
Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę
Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe
60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety
Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!
Parameters :
Wydawnictwo:
Multico
Autor:
Franz Siegfried Wagner
Rok wydania:
2017
Oprawa:
twarda
Stron:
136
There is currently no comments or ratings for this product.
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :