No goods

Trawa Pastewna JARULA Organic Wet 15kg

The Symbol : JAR OW15
The Availability Of : 0 opak
493.68
469 price with code : EDUKAMP
opak
Orders by phone: 501-031-535 Leave your phone
Shipping within : Right away
Shipping price :
The Lack Of

image

Mieszanka Nasion Trawy Pastewnej Jarula Organic Wet


Okres Użytkowania

  • 4-5 Lat

Stanowisko

  • torfy: + + +
  • wilgotne: + + +
  • normalne: + + +
  • suche: + +
  • pagórkowate: +

 Skład Mieszanki

  • Kostrzyca - 25%
  • Tymotka - 15%
  • Życica mieszańcowa - 25%
  • Życica trwała 4n - 25%
  • Koniczyna łąkowa (czerwona) 10%

*Skład mieszanki może odbiegać od podanych w tabeli, w zależności od dostarczonej partii

Norma wysiewu

  • 30-35kg/ha

Rekomendacja nawożenia

Trawy: Pure Grass, Carbo

  • przed I pokosem: Azot (N) - 60kg/ha Fosfor (P) - 60kg/ha Potas (K) - 60kg/ha
  • po I pokosie: Azot (N) - 40-60kg/ha Potas (K) - 40-60kg/ha
  • po II pokosie: Azot (N) - 40-60kg/ha Potas (K) - 40-60kg/ha
  • po III pokosie: Azot (N) - 40-60kg/ha Potas (K) - 40-60kg/ha
  • po ostatnim pokosie: Azot (N) - 0kg/ha Fosfor (P) - 60kg/ha Potas (K) - 40-60kg/ha

Trawy: z motylkowymi: Organic Wet, Pasture, Sand ground, Protein+

  • przed I pokosem: Azot (N) - 30kg/ha Fosfor (P) - 60kg/ha Potas (K) - 60kg/ha
  • po I pokosie: Azot (N) - 20-30kg/ha Potas (K) - 40-60kg/ha
  • po II pokosie: Azot (N) - 20-30kg/ha Potas (K) - 40-60kg/ha
  • po III pokosie: Azot (N) - 20-30kg/ha Potas (K) - 40-60kg/ha
  • po ostatnim pokosie: Azot (N) - 0kg/ha Fosfor (P) - 60kg/ha Potas (K) - 40-60kg/ha

Lucerny/koniczyna: Power 4.2, Alfa Save, Creno

  • przed I pokosem: Azot (N) - 20kg/ha Fosfor (P) - 60kg/ha Potas (K) - 60kg/ha
  • po I pokosie: Azot (N) - 0kg/ha Potas (K) - 40-60kg/ha
  • po II pokosie: Azot (N) - 0kg/ha Potas (K) - 40-60kg/ha
  • po III pokosie: Azot (N) - 0kg/ha Potas (K) - 40-60kg/ha
  • po ostatnim pokosie: Azot (N) - 0kg/ha Fosfor (P) - 60kg/ha Potas (K) - 40-60kg/ha
Parameters :
There is currently no comments or ratings for this product.
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :