Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022

The Symbol : 9788377636152
The Availability Of : 26 opak
24.28
23.07 price with code : EDUKAMP
opak
Orders by phone: 501-031-535 Leave your phone
Shipping within : Right away
Shipping price :
The Lack Of
EAN :
9788377636152
Wędzeniejest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa
i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub
właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi
przysmakami.
Spis treści:
Wytwarzanie dymu
Piece i komory wędzarnicze
Wędzenie mięsa i kiełbas
Wędzenie ryb
Parameters :
Wydawnictwo:
Multico
Autor:
Egon Binder
Rok wydania:
2022
Oprawa:
broszurowa
Stron:
120
There is currently no comments or ratings for this product.
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :