No goods

Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2

The Symbol : 9788302150388
The Availability Of : 0 opak
69.06
65.61 price with code : EDUKAMP
opak
Orders by phone: 501-031-535 Leave your phone
Shipping within : Right away
Shipping price :
The Lack Of
EAN :
9788302150388
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).
Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i napojów, kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen potraw i napojów w gastronomii.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na szybkie i efektywne przyswojenie materiału.
Parameters :
Wydawnictwo:
WSiP
Autor:
Hanna Górska-Warsewicz, Beata Bilska, Beata Sawic
Rok wydania:
2015
Oprawa:
broszurowa
Stron:
192
Format:
17x24 cm

Manufacturer details

ATENEUM M. KOGUT, A. ZEGIEL SPÓŁKA KOMANDYTOWA
ul. Półłanki 12C
30-740 Kraków
Poland

730260740 CerCE|Zgodne z EN-71
[email protected]

There is currently no comments or ratings for this product.
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :