No goods
Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
The Symbol :
9788302150388
The Availability Of :
0
opak
Enter your email
69.06
65.61
price with code :
EDUKAMP
Orders by phone: 501-031-535 Leave your phone
Shipping within :
Right away
Shipping price :
The Lack Of
EAN :
9788302150388
Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i napojów, kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen potraw i napojów w gastronomii.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na szybkie i efektywne przyswojenie materiału.
Wydawnictwo:
WSiP
Autor:
Hanna Górska-Warsewicz, Beata Bilska, Beata Sawic
Rok wydania:
2015
Oprawa:
broszurowa
Stron:
192
Format:
17x24 cm
Manufacturer details
ATENEUM M. KOGUT, A. ZEGIEL SPÓŁKA KOMANDYTOWA
ul. Półłanki 12C
30-740 Kraków
Poland
730260740 CerCE|Zgodne z EN-71
[email protected]