No goods
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
The Symbol :
9788302190674
The Availability Of :
0
opak
Enter your email
89.83
85.34
price with code :
EDUKAMP
Orders by phone: 501-031-535 Leave your phone
Shipping within :
Right away
Shipping price :
The Lack Of
EAN :
9788302190674
Publikacja omawia również zagadnienie związane z BHP systemy bezpieczeństwa w zakładach gastronomicznych (HACCP, GMP, GHP), KPS sposoby radzenia sobie z różnym typem gości, metody łagodzenia konfliktów, sposoby radzenia sobie ze stresem, oraz OMZ rolę lidera zespołu, specyfikę pracy zespołowej itp.
Liczne przykłady, wzory dokumentów, ilustracje i propozycje pracy projektowej sprawiają, że podręcznik nie tylko przygotuje do egzaminu, ale też do pełnego
i satysfakcjonującego życia zawodowego.
Oprócz słowniczka terminów w trzech językach (polskim, angielskim i niemieckim) publikacja zawiera też słowniczek podstawowych zwrotów, które mogą się przydać w obsłudze gości zagranicznych.
Wydawnictwo:
WSiP
Autor:
Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzy
Rok wydania:
2020
Oprawa:
broszurowa
Stron:
480