No goods

Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2

The Symbol : 9788302190674
The Availability Of : 0 opak
89.83
85.34 price with code : EDUKAMP
opak
Orders by phone: 501-031-535 Leave your phone
Shipping within : Right away
Shipping price :
The Lack Of
EAN :
9788302190674
Podręcznik przedstawia najnowsze trendy w usługach gastronomicznych. Pokazuje nowatorskie rozwiązania zarówno pod względem sztuki kulinarnej (kuchnia fusion, kuchnia molekularna), jak i świadczenia usług (bufety i przyjęcia tematyczne, catering przygotowany pod kątem specyfiki firmy). Autorzy przybliżają zagadnienia za pomocą licznych przykładów, dzięki czemu pokazują, jak teoria przekłada się na praktykę.
Publikacja omawia również zagadnienie związane z BHP systemy bezpieczeństwa w zakładach gastronomicznych (HACCP, GMP, GHP), KPS sposoby radzenia sobie z różnym typem gości, metody łagodzenia konfliktów, sposoby radzenia sobie ze stresem, oraz OMZ rolę lidera zespołu, specyfikę pracy zespołowej itp.
Liczne przykłady, wzory dokumentów, ilustracje i propozycje pracy projektowej sprawiają, że podręcznik nie tylko przygotuje do egzaminu, ale też do pełnego
i satysfakcjonującego życia zawodowego.
Oprócz słowniczka terminów w trzech językach (polskim, angielskim i niemieckim) publikacja zawiera też słowniczek podstawowych zwrotów, które mogą się przydać w obsłudze gości zagranicznych.
Parameters :
Wydawnictwo:
WSiP
Autor:
Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzy
Rok wydania:
2020
Oprawa:
broszurowa
Stron:
480
There is currently no comments or ratings for this product.
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :