UWAGA NA BLACK WEEKS! Kod rabatowy "EDUKAMP" - obniży wartość koszyka o 5% Darmowa wysyłka od 99zł Naklejka z imieniem dziecka i prawo jazdy gratis
Brak towaru

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1

Symbol: 9788302135880
Dostępność: 0 szt.
94.99
90.24 cena z kodem: EDUKAMP
szt.
Zamówienia telefoniczne: 501-031-535 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24-48 h od zakupu
Cena przesyłki:
8.49
  • Odbiór osobisty Kraków ul. Ofiar Dąbia 4 0
  • Odbiór osobisty Kraków ul. Ofiar Dąbia 4 0
  • Orlen paczka 8.49
  • Paczkomaty 24/7 9.99
  • Kurier DPD 12.9
  • Paczkomaty 24/7 (POBRANIE) 14.99
  • Kurier DPD (POBRANIE) 14.99
  • Kurier DHL 18
  • Kurier DHL (POBRANIE) 21
EAN:
9788302135880

Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do prawidłowego stosowania gastronomicznych procesów technologicznych oraz sporządzania potraw z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, przetworów mlecznych, produktów zbożowych, mięsa, drobiu, ryb oraz przygotowania potraw półmięsnych i wegetariańskich). Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Parametry:
Wydawnictwo:
WSiP
Autor:
Anna Kmiołek
Rok wydania:
2013
Oprawa:
broszurowa
Stron:
344
Format:
17x24 cm
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: