• Categories
  • Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1

The Symbol : 9788302135880
87.68
opak To the virus Vault
Reviews
Shipping within Right away
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 100 opak
EAN 9788302135880

Orders by phone: 501-031-535

Leave your phone

Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do prawidłowego stosowania gastronomicznych procesów technologicznych oraz sporządzania potraw z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, przetworów mlecznych, produktów zbożowych, mięsa, drobiu, ryb oraz przygotowania potraw półmięsnych i wegetariańskich). Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Wydawnictwo WSiP
Autor Anna Kmiołek
Rok wydania 2013
Oprawa broszurowa
Stron 344
Format 17x24 cm
There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question