- Categories
-
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1
The Symbol :
9788302135880
87.68
Reviews | |
Shipping within | Right away |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of | 100 opak |
The bar code | |
EAN | 9788302135880 |
Orders by phone: 501-031-535
Leave your phone |
Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do prawidłowego stosowania gastronomicznych procesów technologicznych oraz sporządzania potraw z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, przetworów mlecznych, produktów zbożowych, mięsa, drobiu, ryb oraz przygotowania potraw półmięsnych i wegetariańskich). Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Wydawnictwo | WSiP |
Autor | Anna Kmiołek |
Rok wydania | 2013 |
Oprawa | broszurowa |
Stron | 344 |
Format | 17x24 cm |
There is currently no comments or ratings for this product.