No goods
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
The Symbol :
9788389184887
The Availability Of :
0
opak
Enter your email
65.00
61.75
price with code :
EDUKAMP
Orders by phone: 501-031-535 Leave your phone
Shipping within :
Right away
Shipping price :
The Lack Of
EAN :
9788389184887
Repetytorium przeznaczone jest dla uczniów branżowej szkoły pierwszego stopnia w zawodzie kucharz, uczniów technikum w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych oraz słuchaczy kwalifikacyjnych kursów zawodowych w kwalifikacji HGT.02. oraz wszystkich, którzy chcą poznawać sztukę kulinarną.
Celem repetytorium jest teoretyczne powtórzenie kluczowych zagadnień w obszarze tematycznym oraz wykonanie zadań praktycznych związanych z teorią. Większość zadań praktycznych to ćwiczenia gastronomiczne stopniowo odkrywające techniki i sztukę kulinarną. Przepisy kulinarne zaprezentowane są przejrzyście i czytelnie. Uwzględniają zapotrzebowanie ilościowe surowców, łatwy dostęp surowców, narzędzia niezbędne do wykonania zadania, polską tradycję, nowe trendy kulinarne, a także nowoczesny wpływ na żywienie człowieka. Każdy dział materiału edukacyjnego zawiera ciekawostki i wskazówki, które mogą być pomocne w kształceniu gastronomicznym.
Pracownia gastronomiczna zostanie wydana w trzech częściach.
Wydawnictwo:
Format-AB
Autor:
Longina Borkowicz
Rok wydania:
2020
Oprawa:
broszurowa
Stron:
152
Format:
21x29,7 cm
Manufacturer details
ATENEUM M. KOGUT, A. ZEGIEL SPÓŁKA KOMANDYTOWA
ul. Półłanki 12C
30-740 Kraków
Poland
730260740 CerCE|Zgodne z EN-71
[email protected]