Przygotowanie pieczywa do dystrybucji Kwal. T.3.4.

The Symbol : 9788302157127
The Availability Of : 100 opak
62.31
59.19 price with code : EDUKAMP
opak
Orders by phone: 501-031-535 Leave your phone
Shipping within : Right away
Shipping price :
The Lack Of
EAN :
9788302157127
W podręczniku omówiono szczegółowo wymagania jakościowe dotyczące pieczywa. Wskazano błędy technologiczne prowadzące do konkretnych wad wytwarzanych produktów. Opisano rodzaje transportu wewnętrznego i zewnętrznego pieczywa. Dokładnie scharakteryzowano metody chłodzenia pieczywa. Przedstawiono metody zmniejszenia ubytku magazynowego. Omówiono metody krojenia i pakowania pieczywa. Przedstawiono liczne rodzaje krajalnic i mechanizmy ich działania. Zaprezentowano sposoby magazynowania pieczywa i typowe magazyny. Przedstawiono krytyczne punkty kontroli występujące na końcowym etapie produkcji pieczywa.
Parameters :
Wydawnictwo:
WSiP
Autor:
Piotr Dominik, Katarzyna Przybylska-Dominik
Rok wydania:
2016
Oprawa:
broszurowa
Stron:
104
Format:
17x24 cm
There is currently no comments or ratings for this product.
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :