Opinie o Nas
KONTAKT
KOSZTY DOSTAWY
BLOG
KONTAKT I NUMER KONTA
INSTRUKCJA PAROWANIA PILOTA Z AUTKIEM
Search
Favorites
Shopping Cart
0
en
Polish
English
|
CZK
PLN
zł
EUR
€
CZK
Kč
Search
My account
Sign in
Sign up
Add Application
Cookie consents
Favorites
Shopping Cart
0
KONTAKT
KOSZTY DOSTAWY
BLOG
KONTAKT I NUMER KONTA
INSTRUKCJA PAROWANIA PILOTA Z AUTKIEM
KONTAKT
KOSZTY DOSTAWY
BLOG
KONTAKT I NUMER KONTA
INSTRUKCJA PAROWANIA PILOTA Z AUTKIEM
KONTAKT
KOSZTY DOSTAWY
BLOG
KONTAKT I NUMER KONTA
INSTRUKCJA PAROWANIA PILOTA Z AUTKIEM
en
Polish
English
|
CZK
PLN
zł
EUR
€
CZK
Kč
Search
My account
Sign in
Sign up
Add Application
Cookie consents
Favorites
Shopping Cart
0
Home
CULTURE AND ENTERTAINMENT
_Import ATENEUM
Do nauki zawodu
Branża gastronomiczna
Branża gastronomiczna
Number of products :
64
Technik żywienia i usług gastronomicznych
Kelner
Technik technologii żywności
Cukiernik
Kucharz
Categories
Filter
Name A-Z
Name Z-A
Price ▲
Price ▼
Brand ▲
Brand ▼
The Most Popular
Latest
The Oldest
The Most Popular
1
2
Add to basket
Favorites
BHP w branży gastronomicznej WSiP
(0)
465,50 Kč
Add to basket
Favorites
Ciemna strona gastronomii
(0)
377,06 Kč
Add to basket
Favorites
Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP
(0)
461,56 Kč
Add to basket
Favorites
J.ang. zawodowy dla branży gastronomicznej ćw.2021
(0)
434,56 Kč
Add to basket
Favorites
Język niemiecki zawodowy w gastronomii ćw.
(0)
414,63 Kč
Add to basket
Favorites
Obsługa kelnerska Podr cz.1 REA
(0)
461,56 Kč
Add to basket
Favorites
Obsługa kelnerska Podr cz.2 REA-WSiP
(0)
461,56 Kč
Add to basket
Favorites
Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP
(0)
451,63 Kč
Add to basket
Favorites
Obsługiwanie gości. Ćwiczenia cz.1 REA
(0)
347,38 Kč
Add to basket
Favorites
Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
(0)
334,13 Kč
Add to basket
Favorites
Organizacja produkcji gastronomicznej HGT.12
(0)
434,56 Kč
Add to basket
Favorites
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1
(0)
525,63 Kč
Add to basket
Favorites
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
(0)
525,63 Kč
Add to basket
Favorites
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr
(0)
534,19 Kč
Add to basket
Favorites
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podr
(0)
521,63 Kč
Add to basket
Favorites
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
(0)
193,00 Kč
Add to basket
Favorites
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
(0)
193,00 Kč
Add to basket
Favorites
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP
(0)
441,06 Kč
Add to basket
Favorites
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
(0)
289,56 Kč
Add to basket
Favorites
Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6
(0)
461,56 Kč
Add to basket
Favorites
Pracownia obsługi klientów. Kwalifikacja T.15
(0)
485,31 Kč
Add to basket
Favorites
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
(0)
474,81 Kč
Add to basket
Favorites
Pracownia produkcji cukierniczej. Cukiernik
(0)
461,56 Kč
Add to basket
Favorites
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
(0)
451,63 Kč
Add to basket
Favorites
Procesy technologiczne w gastronomii ćw Kw. HGT.02
(0)
445,06 Kč
Add to basket
Favorites
Przedsiębiorstwo gastronomiczne
(0)
213,19 Kč
Add to basket
Favorites
Przygotowanie pieczywa do dystrybucji Kwal. T.3.4.
(0)
347,38 Kč
Add to basket
Favorites
Repetytorium i testy egz. Kelner Kwal. T.10 WSiP
(0)
350,63 Kč
Add to basket
Favorites
Repetytorium i testy egz. Technik żywienia T.15
(0)
414,63 Kč
Add to basket
Favorites
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1
(0)
541,44 Kč
Add to basket
Favorites
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2
(0)
534,19 Kč
Add to basket
Favorites
Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiP
(0)
534,19 Kč
Add to basket
Favorites
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
(0)
525,63 Kč
Add to basket
Favorites
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
(0)
525,63 Kč
Add to basket
Favorites
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
(0)
414,63 Kč
Add to basket
Favorites
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
(0)
371,06 Kč
Add to basket
Favorites
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
(0)
371,06 Kč
Add to basket
Favorites
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
(0)
371,06 Kč
Add to basket
Favorites
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
(0)
345,88 Kč
Add to basket
Favorites
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
(0)
345,88 Kč
Add to basket
Favorites
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
(0)
427,87 Kč
Add to basket
Favorites
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
(0)
427,87 Kč
Add to basket
Favorites
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
(0)
250,94 Kč
Add to basket
Favorites
Usługi gastronomiczne HGT.12
(0)
451,63 Kč
Add to basket
Favorites
Usługi gastronomiczne WSiP
(0)
541,44 Kč
Add to basket
Favorites
Vademecum żywienia człowieka
(0)
168,31 Kč
Add to basket
Favorites
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
(0)
501,25 Kč
Add to basket
Favorites
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
(0)
534,19 Kč
Add to basket
Favorites
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
(0)
414,63 Kč
Add to basket
Favorites
Zasady żywienia podręcznik cz.2 WSiP
(0)
414,63 Kč
Add to basket
Favorites
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu
(0)
193,00 Kč
Add to basket
Favorites
Zbiór zadań z gastronomii WSiP
(0)
414,63 Kč
Add to basket
Favorites
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.1 WSiP
(0)
347,38 Kč
Add to basket
Favorites
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.2
(0)
347,38 Kč
Add to basket
Favorites
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.12. cz.1
(0)
347,38 Kč
Add to basket
Favorites
Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań... cz.2
(0)
347,38 Kč
Add to basket
Favorites
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
(0)
244,56 Kč
Add to basket
Favorites
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.I
(0)
250,94 Kč
Add to basket
Favorites
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
(0)
250,94 Kč
Add to basket
Favorites
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
(0)
250,94 Kč
1
2
?
!
i
OK
Cancel
×